Superliv

19 féle gyógynövény keverékéből álló gyógyhatású készítmény, amely hatékonyan      javítja a máj működését, ezáltal biztosítva a jobb takarmány-felhasználást és a nagyobb teljesítményt. A termék posta -, és díszgalamboknak egyaránt adható. Kiszerelés: 200ml

 

Stresroak

Négyféle gyógynövény és a shilajit nevű ásványi anyag kombinációjával   tudományosan előállított készítmény, amely helyreállítja a normális immunműködést, így hatékony ellenszere a stressznek és a különböző betegségeknek. Posta- ,és díszgalambok számára egyaránt adható.  Kiszerelés: 200ml     

 

Diaroak

13 féle gyógynövénykivonat tudományosan összeállított keveréke, ami karbantartja és helyreállítja a gyomor és bélrendszer működését, megelőzve ezzel a hasmenéses esetek kialakulását. Posta - és díszgalambok számára egyaránt adható. Kiszerelés: 30gr

 

Charmil

A charmil gél kétféle növényi olajat tartalmazó, széles alkalmazási területű gyógyhatású seb és bőrkenőcs, ami mentes a szintetikus anyagoktól. Különböző bőrbántalmak és sérülések helyi kezelésére alkalmas. ( vágás, ekcéma, horzsolás, gombás gyulladás, égés ) A gél baktérium-, gomba-, atkaölő és gyulladáscsökkentő hatású. Kiszerelés:

 

Dovenergy Új

Termékismertető letölthető innen!

 

 

 

 

 

Ayurveda az állattartásban 

 

Az Ayurveda tudománya a humán egészségmegőrzés és gyógyászat mellett az állategészségügy, állatgyógyászat területén is jelen van gyógyhatású készítményeivel.

Az ayurvedikus gyógyhatású készítmények természetes, tiszta, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, szintetikus összetevőket, antibiotikumokat nem tartalmaznak.

Az állatgyógyászati termékek előállításánál, a humángyógyászati termékekhez hasonlóan, az évezredes hagyományok párosulnak a legújabb kutatási eredményekkel, a legfejlettebb technológiákkal.

1998-tól Magyarországon is bevezetésre kerültek az  ayurvedikus állatgyógyászati készítmények. A széles indiai termékskáláról folyamatosan bővül a hazai piacon is a kínálat.

Magyarországon az ayurvedikus állatgyógyászati termékek felhasználásuk, hatásuk alapján két csoportba oszthatók:

  ü   takarmányadalékok

ü    gyógyhatású készítmények

Hazánkban  ezek a készítmények OMMI-, illetve

FVM-engedéllyel kerülnek forgalomba, a Biokontroll Hungária és  a Biokultúra Egyesület tanúsítványa szerint pedig ökológiai gazdálkodásban is engedélyezettek.

Az Ayurvet Ltd. a DABUR India Ltd. egyik leányvállalataként az ayurvedikus gyógynövény-készítmények előállítására szakosodott az állatgyógyászatban.

Az AYURVET egy mozaikszó, ami az AYURVEDA-t jelképező AYUR és az állatgyógyászat angol megfelelőjéből ( VET ) tevődik össze.

A cég ötvözi az ayurveda ősi tudományát a mai modern technológiával, így biztosítva a termékek minőségét, hatékonyságát.

Az AYURVET Ltd. termékei természetes módon óvják az állatok egészségét, nem tartalmaznak antibiotikumokat és más szintetikus anyagot.

Forrás:

Sharadini Dahanukar, Urmila Thatte –

Ayurveda mindenkinek 

India 5000 éves gyógyászata

 

Vissza az előző oldalra

Copyright © Galambaszkucko.hu

All Rights Reserved - Minden jog fenntartva!